Spring naar inhoud

Online glasvezel informatieavond

Online glasvezel informatieavond woensdag 12 januari

De glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk in de gemeente Beekdaelen is je vast niet ontgaan. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk in ons dorpen vóór 26 januari 2022 een abonnement afsluit, komt er glasvezel.

Wist je dat je niets extra’s betaalt voor de glasvezelaansluiting? Je hoeft alleen een abonnement af te sluiten bij één van de vier telecomaanbieders. Dat betekent dat je onderaan de streep niet meer betaalt dan nu (of soms zelf minder), maar wel alle voordelen heeft van glasvezel. Overstappen is eenvoudig en er is veel hulp beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl en vul je postcode in.

Heb je nog vragen over glasvezel? Meld je dan aan voor de online informatieavond op woensdag 12 januari 2022 om 19.30 uur.

Tijdens een presentatie van 45 minuten wordt je geïnformeerd over de voordelen van glasvezel, de toekomstige mogelijkheden, de aanleg, en de diverse abonnementen. Via de chat kun je direct je vragen stellen.

Meld je hier aan: https://www.deltafibernetwerk.nl/online-informatieavonden/beekdaelen-bingelrade-merkelbeek-jabeek-puth-schinnen-sweikhuizen/