Spring naar inhoud

Keeschewauwelwater

In ons jubileumjaar hebben we besloten om het keeschewauwelwater in productie te laten nemen. We hebben een bedrijf met ervaring in likeuren bereid gevonden om voor ons een overheerlijke volle kersen likeur te realiseren. Deze is gemaakt van amarenakersen met tonen van vanille en amandel. Deze likeur met een alcoholpercentage van 18% is heerlijk om te drinken maar ook te gebruiken bij bv roomijs of een wafel met warme kersen.

Speciaal voor dit jubileum hebben we eenmalig een feestverpakking samengesteld met een beperkte oplage van 111 flessen, elke fles is afzonderlijk genummerd. Deze eenmalige actie zal nooit meer op deze manier worden herhaald waardoor u in het bezit kunt komen van een origineel aandenken aan ons jubileum, een zogenaamd collectors item. Om de originaliteit kracht bij te zetten hebben wij een notariële akte op laten maken waarin bevestigd staat dat er maar 111 flessen keeschewauwelwater op deze manier zijn vervaardigd ter ere van het 5 x 11 jarig jubileum van CV de Keescheknup.

De jubileumfles met akte en feestverpakking is verkrijgbaar vanaf 11 november, tijdens de opening van de “Prinsewei”, voor de prijs van € 18,50. Naast de jubileumuitgave is het Keeschewauwelwater ook te koop in flessen van 0,5L en 1L. Deze kosten respectievelijk € 9,50 en € 15,50 en ook tijdens de opening op 11 november verkrijgbaar. Na 11 november kunt zich wenden tot één van de leden van de CV indien u graag een fles keeschewauwelwater wilt verkrijgen, voor zolang de voorraad strekt.

Bestuur en leden CV de Keescheknup