Spring naar inhoud

seizoen 2020-2021

Beste Keescheknup en knupkes,

Ons leven wordt op dit moment nog steeds beheerst door het coronavirus. Dat betekent dat we met zijn allen maatregelen moeten naleven om dit virus onder controle te krijgen. Dit heeft ook gevolgen voor het carnavalsseizoen 2020-2021. Zelfs met inachtneming van de regelgeving en de te treffen maatregelen is het vrijwel onmogelijk om de vasteloavend te vieren zoals we normaliter doen. De gezondheid van ons allen gaat boven alles.

Op grond van bovenstaande en door de grote onzekerheid heeft carnavalsvereniging de Keescheknup met pijn in het carnavalshart besloten om het seizoen niet in de normaal georganiseerde vorm door te laten gaan.

Traditionele activiteiten zoals de prinseproclamatie, receptie en optocht zullen geen doorgang vinden. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen mbt covid-19 volgen en met een stuk creativiteit en inventiviteit is het wellicht mogelijk om tijdens de vastelaovend te kijken naar wat verantwoord is.

Blijf allemaal gezond en zorg goed voor elkaar…

Met carnavalsgroet,

Bestuur en leden CV de Keescheknup