Spring naar inhoud

Vasteloavestalent gezocht !

Op carnavalszondag 23 februari organiseert C.V. de Keescheknup een nieuwe activiteit: Knupkes mit vasteloaves talent, speciaal voor onze jongste carnavalsvierders. Deze zal worden gehouden in het O.C. te Bingelrade van 18:00 tot 20:00.

Op deze avond staat het podium klaar voor iedere jonge carnavalsvierder die zijn  carnavalsact wil showen , van zang en dans tot buut, kortom alle talent is welkom.

Deze avond wordt gepresenteerd door Kelly van de Lump. Kelly is ooit zelf op jonge leeftijd begonnen met zingen en optreden  en heeft reeds enkele keren deelgenomen aan het K.V.L en het T.V.K.  Zij zal ons deze avond ook laten genieten van haar eigen carnavals repertoire.

Dus ga aan de slag en laat alle aanwezigen genieten van jouw/jullie optredens. Uiteraard is iedereen welkom, ouders, grootouders, familie, vrienden….zodat we er met zijn allen een gezellige carnavalsactiviteit van maken.

Aansluitend aan deze talentenjacht is er carnavalsbal met DJ Mike. Deze aktiviteiten zijn beiden vrij toegankelijk.

Wil je mee doen aan deze talentenjacht  geef je dan op door een mail te sturen naar info@cvdekeescheknup.nl.  Vermeld hierbij je naam , leeftijd, aantal deelnemers en het soort act.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie: 06-42692419 (Ron Theunissen )