Spring naar inhoud

vastelaovend 2021

Beste Keescheknup en knupkes,

Vastelaovend 2021 nadert met rasse schreden. Echter met de huidige lockdown en de daarbij behorende maatregelen is het onmogelijk om enige vorm van georganiseerde carnaval te vieren. De gezondheid van iedereen staat op de eerste plaats.

De vastelaovend zal thuis gevierd moeten worden met inachtneming van de dan geldende maatregelen. Om toch de vastelaovesvlam brandend te houden is het een mooi gebaar om Béngelder en uiteraard heel Limburg rood-geel-groen te kleuren. Versier de huizen,hang de vlag uit, laat de lampjes  branden. Als carnavalsvereniging zullen we ook een poster bij iedereen thuis bezorgen die de huidige situatie symboliseert. Een vastelaovesvlam die we brandend moeten houden. Als we met zijn allen deze poster zichtbaar ophangen stralen we uit dat de vastelaovend in ons hart zit.

Laten we samen toeleven naar een hopelijk coronavrije vastelaovend 2022.

Blijf allemaal gezond en let op elkaar, vastelaovend blijft bestaan.

Bestuur en leden CV de Keescheknup